Omschrijving

Houdt u van lange wandelingen in het bos, maar geniet u ook van de levendigheid van de stad? Op de Dr. Colijnstraat in Veenendaal worden deze twee wensen voor u verenigd! Hier bent u in 5 minuten fietsen in Veenendaal Centrum, maar geniet u ook in een oogwenk van het uitgestrekte bos- en heidegebied van Landgoed Prattenburg. De degelijke woning zelf heeft een ruime woonkamer met een gezellige karakteristieke schouw. De woning bevat 3 slaapkamers, een tuin en een schuur voor uw opslag. Wat de woning extra comfortabel maakt is uw eigen garage!

De woning is rustig gelegen en goed te bereiken. Zo is station Veenendaal Centrum 3 minuten fietsen en bevinden zich hier ook verschillende bushaltes. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het weekcentrum op een paar minuten loopafstand. Ook kunt u hier het theater bezoeken of plaatsnemen op de gezellige terrasjes! Het zwembad en verschillende sportfaciliteiten zijn op 5 fietsminuten afstand. En ook basis- en middelbare scholen liggen in de directe omgeving. Landgoed Prattenburg is 10 minuten fietsen: hier kunt u genieten van de uitgestrekte natuur van Veenendaal tot aan Elst!

Indeling van de woning

Begane grond: Op de begane grond bevinden zich de hal, het toilet, de keuken en de woonkamer. De ruime woonkamer is voorzien van een laminaat vloer en een schouw. Vanuit hier heeft u uitzicht op uw voor- en achtertuin. De berging onder de trap geeft een handige ruimte voor uw opslag.

1e verdieping: Neemt u de trap naar boven, dan komt u uit op de overloop. Van hier uit heeft u toegang tot de 3 slaapkamers, waaronder de ruime ouderslaapkamer. Ook vindt u hier de badkamer en twee ingebouwde kasten.

2e verdieping: De ruime vliering is te bereiken middels een vlizotrap en is voorzien van een dakraam voor het nodige daglicht.  

Keuken: De woning beschikt over een eenvoudige keuken die uitzicht biedt op de tuin en is te bereiken via zowel de gang als de woonkamer.
Sanitair: Het toilet is gelegen op de begane grond. Op de 1e verdieping bevindt zich de badkamer. Hier is een wastafel en een ruime douche, afgesloten met een glazen schuifdeur.

Tuin: De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin biedt zowel ruimte voor een terras als voor groen en is voorzien van zonwering. De schuur verschaft daarnaast een handige opbergruimte. Via de tuin heeft u toegang tot uw eigen garage.

Bijzonderheden
-	5 fietsminuten van Veenendaal centrum
-	Op fietsafstand van Landgoed Prattenburg: uitgestrekt natuurgebied!
-	3 slaapkamers
-	Tuin met schuur en zonwering
-	Eigen garage en parkeren voor het huis
-	Kozijnen op 1e verdieping in 2005 vervangen voor kunststof


Algemene gegevens
- Type woning: tussenwoning
- Met berging/garage
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Bouwjaar: 1954
- Parkeerruimte: 1 op eigen terrein / openbaar parkeren

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Geiser
- Verwarmvoorziening: Gashaard
- Vloerverwarming: n.v.t.
- Mechanische ventilatie: Nee 
- Dubbel glas: gedeeltelijk 
- Elektra: 3 groepen
- Aardlekschakelaar: aanwezig
- Centrale antenne / glasvezel 
- Kozijnen: beneden hout / boven kunststof


WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken