Verkocht onder voorbehoud: Bergweg 19A (b), 3911 VA Rhenen - Zonnenberg Makelaardij
bergweg 19a_16_drone
Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Bergweg 19A (b), 3911 VA Rhenen

€ 649.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 8.385 m²

Notitie

Algemeen

BOUW UW DROOMVILLA OP DEZE TOPLOCATIE OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG!

Te midden van een prachtig, groen landschap aan de voet van de Bergweg met een vrij en weids uitzicht is deze bouwkavel gelegen!
Deze is niet bouwrijp, aangezien er op dit moment een bungalow is gelegen met bijgebouw (bijgebouw voorzien van asbest / golfplaten). Deze bungalow is goed bewoonbaar tot u het juiste nieuwbouwplan hee... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Verkocht onder voorbehoud
    Aangeboden sinds Woensdag 23 augustus 2017
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06015
Vraagprijs € 649.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 23 augustus 2017
Laatste wijziging Dinsdag 17 juli 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 8.385 m²
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 10

Omschrijving

BOUW UW DROOMVILLA OP DEZE TOPLOCATIE OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG!

Te midden van een prachtig, groen landschap aan de voet van de Bergweg met een vrij en weids uitzicht is deze bouwkavel gelegen!
Deze is niet bouwrijp, aangezien er op dit moment een bungalow is gelegen met bijgebouw (bijgebouw voorzien van asbest / golfplaten). Deze bungalow is goed bewoonbaar tot u het juiste nieuwbouwplan heeft met bestemming en wilt gaan bouwen.

Op deze unieke locatie, met fantastisch uitzicht over de weilanden en op loopafstand van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, staat vrijwel nooit een woning/bouwkavel te koop. Maar nu wel! Wij geven u de mogelijkheid om op deze droomlocatie uw droomvilla te bouwen.

Kavel
Wie bieden te koop aan een perceel van ca. 8.385 m2. Momenteel is op het perceel gelegen een vrijstaande bungalow met fraai uitzicht over de landerijen. De bungalow beschikt over een gebruiksoppervlakte wonen van maar liefst ca. 260 m2 en een inhoud van ca. 1115 m3.

In hoofdlijnen mag het volgende worden gebouwd op dit perceel:
•Woning 600m³ (bruto inhoud), goothoogte 3,5m, nokhoogte 8m.
•Bijgebouwen 80m² (bruto oppervlakte), goothoogte 3m, nokhoogte 4,5m.
•Een kelder onder de woning is toegestaan
•Vergunningvrij zijn ook nog redelijk wat mogelijkheden, maar dat is pas goed te bekijken als duidelijk is wat men exact wil bouwen.

Volgens het bestemmingsplan mag dus een woning van 600m³, maar omdat er nu al een woning van 1000m³ aanwezig is mag je waarschijnlijk wel een woning van 800m³ terug bouwen. 1000m³ mag ook, maar dan moet de woning op exact dezelfde plaats worden terug gebouwd waar die nu staat en ook grotendeels in dezelfde vorm. Ook is het waarschijnlijk mogelijk 150m² bijgebouwen te plaatsen i.p.v. 80m².
Er zal een conceptaanvraag ingediend moeten worden bij de gemeente Rhenen om exact helder te krijgen wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u op deze toplocatie uw eigen droomwoning bouwen? Dan kunt u contact opnemen met de Gemeente Rhenen of kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl en of overleg met een bouwkundig adviesbureau / architect naar de bouwmogelijkheden. Het bestemmingsplan hebben wij op kantoor ter inzage liggen. Deze kunnen wij uiteraard mailen, maar staat ook tussen de foto's bij de aanmelding van het woonhuis.

Kortom, deze locatie biedt volop mogelijkheden en één ding is zeker, of u nu gaat verbouwen of nieuwbouwen, een plek als deze vindt u nergens.

Omgeving/ligging
De bungalow is gelegen aan de voet van de bergweg, te midden van een prachtig groen landschap. Vanaf deze locatie kunt u optimaal genieten van de rust, privacy en het natuurschoon die de bossen van de Utrechtse heuvelrug te bieden hebben. Het historische centrum van Rhenen, gelegen aan en uitkijkend over de Rijn, is gemakkelijk en snel te bereiken. Hier vindt u alle benodigde dagelijkse voorzieningen. Voor meer voorzieningen is Veenendaal de aangewezen locatie en binnen enkele autominuten te bereiken.

WILT U EVEN KOMEN KIJKEN?
U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.

N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Foto's

ZonZone

Recent bekeken