Te koop: Zwijnsbergen 53B, 3921 DW Elst Ut

€ 425.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.000 m²

Notitie

Algemeen

LET OP! De genoemde vraagprijs van € 425.000,- k.k. is gebaseerd op ca. 1000 m2 grond. De mogelijkheid bestaat om het aangrenzende achtergelegen grond grotendeels erbij te kopen tot een maximum van ca. 8000 m2 in totaal (prijs op aanvraag).

Deze foto betreft een impressie van een woning die op deze bouwkavel gebouwd zou kunnen worden!
U bent verder geheel vrij om zelf een architect en/of aann... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Beschikbaar
    Aangeboden sinds Dinsdag 28 februari 2012
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05416
Koopsom € 425.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 28 februari 2012
Laatste wijziging Woensdag 15 maart 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.000 m²
Locatie
Ligging Aan bosrand
Aan rustige weg
Vrij uitzicht
Open ligging
In bosrijke omgeving

Omschrijving

LET OP! De genoemde vraagprijs van € 425.000,- k.k. is gebaseerd op ca. 1000 m2 grond. De mogelijkheid bestaat om het aangrenzende achtergelegen grond grotendeels erbij te kopen tot een maximum van ca. 8000 m2 in totaal (prijs op aanvraag).

Deze foto betreft een impressie van een woning die op deze bouwkavel gebouwd zou kunnen worden!
U bent verder geheel vrij om zelf een architect en/of aannemer in te schakelen. Wel kunnen wij u in contact brengen met een lokale architect.

No-risk clausule is bespreekbaar (voorbehoud verkoop eigen woning).

Riante bouwkavel in vrije omgeving en uitkijkend op de Utrechtse Heuvelrug met blijvend vrij uitzicht!

Wilt u wonen tussen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en de uiterwaarde van de Nederrijn? Dan is dit uw kans om uw droomlandhuis te bouwen aan de rand van natuurgebied Plantage Willem III binnen de bebouwde kom. De bouwkavels zijn gelegen in het dorpje Elst (Utrecht), gemeente Rhenen. Het rustige dorpje is gunstig gelegen, voorzieningen als basisscholen zowel christelijk als openbaar, winkels, sportaccommodaties (waaronder twee voetbalverenigingen) en manage zijn in de directe omgeving aanwezig. De rijkswegen A12 en A15 zijn beide binnen 10 autominuten bereikbaar.
Binnen de bebouwde kom aan de rand van het dorp aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug is Zwijnsbergen gelegen. De straat Zwijnsbergen is één van de mooiste straten van Elst UT qua ligging en wordt alléén gebruikt door bestemmingsverkeer en valt binnen een beperkte snelheid zone van 30 kilometer per uur.

Nog slechts 1 bouwkavel te koop!
Wij presenteren dit laatste riante perceel van respectievelijk ca. 1000 m2 met bouwbestemming voor het bouwen van een vrijstaand landhuis met uitzicht op bos en landerijen met blijvend vrij uitzicht. Binnen het huidige bestemmingsplan (op te vragen bij ons kantoor) is het mogelijk een woning te bouwen van ca. 800 m3 bovengronds (exclusief onderbekeldering, vergunningsvrij) met bijgebouwen van totaal 125 m2. Eventuele vergunning vrije bouwwerken 35 m2. Het unieke van deze kavel is dat het is gelegen binnen de bebouwde kom en dat de achterzijde van de kavel is gesitueerd op het zuiden. Het houden van paarden is toegestaan en optioneel is er extra grond bij te kopen tot ca. 8000 m2 (dit wordt later ingemeten door het kadaster).

Informatie bouwkavel Zwijnsbergen 53-B (kavel 1, zie schetsplan):
- Ca. 800 m3 (bovengronds)
- Onderbekeldering mogelijk (vergunningsvrij)
- Kavelbreedte: ca. 17 meter (is ongeveer net zo breed als het naastgelegen perceel links, kan vertekend overkomen, voorgevel hoeft namelijk niet exact gelijk te zijn en kan verspringen t.o.v. naastgelegen woningen. Woning kan zo gestitueerd worden dat er langs één zijde naar achteren gereden kan worden met een auto)
- Vraagprijs € 425.000,- k.k. (+6% overdrachtsbelasting i.v.m. bouwgrond)
- Optie bij te kopen grond (ca. 8000 m2)

Elst Utrecht
Elst is een dorp in de provincie Utrecht en behoort tot de gemeente Rhenen. Het dorp heeft 4220 inwoners (2004). In Elst is de voormalige tabaksplantage Plantage Willem III en de Elsterberg van 63,2 meter hoog. Het dorp ligt aan de Nederrijn, aan de zuidkant van de Utrechtse Heuvelrug. Er vaart een veerpont (Geldersweert) naar de overkant van de rivier, die aansluit op de weg naar Ingen. Verder heeft het dorp een kleine korenmolen, 't Wissel, die na jarenlange verwaarlozing is gerestaureerd en thans op vrijwillige basis in bedrijf is.

Bijzonderheden
- Er is een vergunning voor het plaatsen van een zwembad met de afmetingen 5 m x 10 m;
- Het is mogelijk om direct aansluitende grond erbij te kopen;
- De bodemgesteldheid is inmiddels onderzocht. Het rapport is ter inzage bij ons op kantoor of is op verzoek te verzenden;
- Indien blijkt dat na kadastrale inmeten het perceel groter of kleiner is dan aangegeven in brochure en internet, dan zal er geen verrekening plaatsvinden;
- De eigenaar houdt zich het recht voor van gunning;
- De genoemde vraagprijs is exclusief (6%) overdrachtsbelasting en notariskosten overdracht perceel, deze komen bovenop de koopprijs en zijn voor rekening van koper;
- De overdracht dient plaats te vinden bij projectnotariskantoor Elshof te Rhenen;
- De maximale nokhoogte bedraagt 10 meter en maximale goothoogte 3 meter, de dakhelling mag niet meer bedragen dan 65 graden;
- Er zit geen aannemers- of architect verplichting op.
- De gemeente Rhenen staat open voor variërende architectuur.

Twijfel niet langer, 2 anderen gingen u al voor en zijn reeds begonnen met de bouw!

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?
U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.

N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Recent bekeken