Beschrijving

Leuk belegingspand in het hartje centrum van Rhenen! 

Het pand bestaat uit een winkelruimte beneden (61m2) en een appartement op de eerste verdieping (83m2). Op de plattegronden ziet u de huidige situatie van de winkel en het appartement boven. Ook is er een derde plattegrond bijgevoegd die een optionele situatie van de eerste verdieping laat zien. 

De winkel is op dit moment verhuurd aan de wereldwinkel. De ruimte bestaat uit een winkelruimte, magazijn, pantry en sanitair vertrek. 

Het appartement bereikt u via de entreehal die zich op de begane grond bevindt. De overloop biedt toegang tot de woonkamer en slaapkamer. Vanuit de woonkamer bereikt u de gesloten keuken en de badkamer. 
Aan de voorzijde treft u een slaapvertrek en wasruimte. welke eenvoudig zijn in te delen tot drie slaapvertrekken.  

Het pand wordt verkocht met de huidige huurders en huurcontracten. Mocht de bovenwoning en de winkel te zijner tijd vrijkomen, dan biedt dit mogelijk nieuwe mogelijkheden om er een beter rendement uit te halen. Denk bijvoorbeeld aan het splitsen van het pand in appartementsrechten, wellicht dat er een mogelijkheid bestaat om er boven twee appartement van te maken. Uiteraard dient dit allemaal in overleg te gaan met de gemeente en dient er een omgevingsvergunning voor aangevraagd te worden. 

Ben u geïnteresseerd in een woon/winkel pand voor belegging ? Dan kan deze locatie in het centrum van Rhenen een interessante belleging zijn.

Algemene gegevens
- Type woning: woon- winkelpand 
- Bouwjaar: 1941
- Totale oppervlakte winkel: 61m2
- Totale oppervlakte appartement: 83m2


WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken