ZONNENBERG MAKELAARDIJ GAAT UITBREIDEN NAAR EDE


Uitbreiden om de consument nog beter van dienst te kunnen zijn, is een logische stap voor Wistik Zonnenberg. "Met een derde kantoor in Ede slaan we de denkbeeldige brug tussen 3 fantastische plaatsen, ieder met een eigen karakter, prachtige omgeving en mooie aangrenzende dorpen".

Werkelijkheid
Toen Wistik 17 jaar geleden de makelaardij overnam van zijn toenmalige werkgever in Veenendaal had hij niet durven dromen dat er een moment zou komen, dat hij een tweede kantoor zou openen. In 2017 is deze droom werkelijkheid geworden met een prachtige locatie in Rhenen aan de Frederik van de Paltshof 12. 

Begrip in de regio
Inmiddels is Zonnenberg Makelaardij uitgegroeid tot een begrip in de regio, waar 6 dagen per week met een team van enthousiaste en gedreven makelaars, vol passie wordt gewerkt.  "Met een ervaren binnendienst die spreekwoordelijk 'staat als een huis' en de persoonlijke benadering die u van ons gewend bent, vertrouwen we erop, dat ook deze stap op zijn pootjes terecht komt". 

Terug naar de roots
Voor de makelaars Gerben Keuning (voormalig speler van DTS en 10 jaar werkzaam geweest als makelaar in Ede) en Jordy van Kreel is deze stad geen onbekend terrein. Naast het feit dat zij woonachtig zijn in Barneveld en Wageningen, speelt een groot deel van het sociale leven zich hier af en hebben zij beiden in de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk en grote kennis van de lokale woningmarkt opgebouwd. Voor Wistik Zonnenberg, als geboren en getogen Veluwenaar, is Ede ook dé plek. Hij heeft daar zelf in het begin van zijn makelaarscarrière 5 jaar gewerkt en gevoetbald bij Fortissimo. Door zijn derde kantoor in Ede te vestigen volgt hij zijn overgrootvader op die een tabaks-/sigaren groothandel bezat op de Parkweg en later op het Maandereind. "Om nu als zelfstandig ondernemer terug te keren naar de stad waar mijn ondernemersroots liggen, is voor mij heel speciaal. Medio april zullen wij het kantoor in Ede gaan betrekken en staan wij ook daar voor u klaar"!

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Instagram! 

Adres: 
Kantoor Ede-Wageningen
Stationsweg 94 B, Ede 
Tel: 0318-796005