Maatregelen ter bestrijding van uitbreiding van het Corona-virus

Beste Relatie,


Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet zondagmiddag bekend heeft gemaakt ter bestrijding van de uitbreiding van het Corona-virus, hebben wij onze werkwijze verscherpt.

Voorop staat dat wij aan de gezondheid van onze medewerkers, naasten en klanten de hoogste prioriteit geven en hierbij uiteraard streven naar optimale bereikbaarheid voor onze opdrachtgevers en kopers.

Wat betekent dit voor u?
Vanaf maandag 16 maart zullen wij waar mogelijk fysiek contact met klanten en tussen klanten beperken/ zoveel mogelijk uitsluiten.

Wij hebben ervoor gekozen om op beide kantoren een minimale bezetting aan te houden van 1 medewerker binnendienst en de makelaars en het overige personeel vanuit huis en onderweg te laten werken.

Bezichtigingen gaan door en vinden plaats met 1 makelaar en maximaal 2 kijkers. De verkoper is hierbij niet aanwezig. Vooraf, zullen wij op de dag zelf, met kopers en verkopers contact opnemen of de bezichtiging door kan gaan. Dit om iedere partij ervan te verzekeren dat er geen sprake is van eventuele griepverschijnselen.

Waardebepalingen en verkoopgesprekken op locatie kunnen doorgang vinden met de makelaar mits beide partijen geen verschijnselen van griep vertonen.

Wij hopen hiermee de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen en het risico op verdere uitbreiding te voorkomen.

Wij danken u voor uw begrip en zullen de situatie per dag bekijken.

 

Met vriendelijke groet,

Wistik Zonnenberg
Register Makelaar Taxateur /Eigenaar