Maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus


Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet op maandag 28 september j.l. bekend heeft gemaakt ter bestrijding van de uitbreiding van het Corona-virus, hebben wij onze werkwijze verscherpt.

Voorop staat dat wij aan de gezondheid van onze medewerkers, naasten en klanten de hoogste prioriteit geven en hierbij uiteraard streven naar optimale bereikbaarheid voor onze opdrachtgevers en kopers.

Wat betekent dit voor u?

  • Bezichtigingen gaan door en vinden plaats met 1 makelaar en maximaal 2 kijkers. De verkoper is hierbij niet aanwezig. Vooraf, zullen wij op de dag zelf, met de potentiele kopers en verkopers contact opnemen of de bezichtiging door kan gaan. Dit om iedere partij ervan te verzekeren dat er geen sprake is van eventuele griepverschijnselen. Verder zullen onze makelaars voorafgaand aan de bezichtiging hun handen desinfecteren en tijdens de bezichting een mondkapje dragen. Wij verzoeken voorafgaand, per mail, aan de potentiele kopers om dit ook te doen en een mondkapje mee te nemen. Om contactmomenten te beperken, zullen bezichtigingen korter (circa 30-45 minuten) duren, dan u van ons gewend bent.
  • Waardebepalingen en verkoopgesprekken op locatie kunnen doorgang vinden met de makelaar mits beide partijen geen verschijnselen van griep vertonen. Bij twijfel wordt de afspraak verzet. 
  • Beide kantoren zijn open voor bezoekers met inachtneming van maximaal 1 bezoeker in het kantoor tot aan de geplaatste statafel, zodat wij u op een veilige manier behulpzaam kunnen zijn. 
  • Het tekenen van koopcontracten e.d. zullen voorlopig zoveel mogelijk nog digitaal plaatsvinden.
  • Uiterraard zullen onze makelaars geen handen schudden en de 1,5 meter maatregel in acht nemen. Mocht u zelf, voor een afspraak, nog een Covid gerelateerd verzoek hebben, schroom niet om van te voren contact op te nemen met ons kantoor. 

Wij hopen met deze maatregelen de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen en het risico op verdere uitbreiding te voorkomen.

Wij danken u voor uw begrip.