Maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus

Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet bekend heeft gemaakt ter bestrijding van de uitbreiding van het Corona-virus, hebben wij onze werkwijze verscherpt.

Voorop staat dat wij aan de gezondheid van onze medewerkers, naasten en klanten de hoogste prioriteit geven en hierbij uiteraard streven naar optimale bereikbaarheid voor onze opdrachtgevers en kopers.

Wat betekent dit voor u?

  • Bezichtigingen gaan door en vinden plaats met 1 makelaar en maximaal 2 kijkers. De verkoper is hierbij niet aanwezig. Vooraf, zullen wij op de dag zelf, met kopers en verkopers contact opnemen of de bezichtiging door kan gaan. Dit om iedere partij ervan te verzekeren dat er geen sprake is van eventuele griepverschijnselen.
  • Waardebepalingen en verkoopgesprekken op locatie kunnen doorgang vinden met de makelaar mits beide partijen geen verschijnselen van griep vertonen.
  • Beide kantoren zij open voor bezoekers met inachtneming van de 1,5 meter maatregel. Het tekenen van koopcontracten e.d. zullen voorlopig zoveel mogelijk nog digitaal plaatsvinden.

Wij hopen hiermee de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen en het risico op verdere uitbreiding te voorkomen.

Wij danken u voor uw begrip.