Onze kantoren


Kantoor Veenendaal

  

Aan de ‘makelaars boulevard’ van Veenendaal vindt u het karakteristieke kantoor van Zonnenberg Makelaardij. Op het moment dat u een voet over de drempel zet, voelt u direct de warme en ongedwongen sfeer. Met ons enthousiaste team staan wij 6 dagen per week paraat om u van dienst te zijn.

Ons kantoor heeft een prominente ligging aan de Kerkewijk waar dagelijks vele passanten voorbij komen. Dankzij de imposante voorpui met prachtige etalage en presentatiezuil en de uitnodigende entree ontvangen wij dagelijks potentiële kopers en verkopers.  

Het is onze passie om u te helpen bij zowel het verkopen als het vinden van uw nieuwe thuis! Wij ontvangen u dan ook graag met een vers kopje koffie!


Kantoor RhenenAan de voet van de gezellige winkelstraat van het pittoreske stadje Rhenen bevindt zich ons tweede kantoor. Met op donderdag de wekelijkse markt voor de deur ontvangen wij óók hier dagelijks vele passanten, verkopers en potentiele kopers uit zowel Rhenen, Elst en Achterberg als de Betuwe!

Waar ons kantoor in Veenendaal een landelijke sfeer uitstraalt, geeft ons kantoor in Rhenen een hele andere woonstijl weer. De industriële inrichting is anno 2017 niet meer weg te denken en óók hier hebben we de warme uitstraling die u van ons gewend bent, in combinatie met deze stijl teruggebracht. Onze huistijl floreert en het is dan ook meteen duidelijk, dat u voor ons kiest. In de mooie etalage met LED-verlichting wordt uw woning met de grootste zorg gepresenteerd.

Aan parkeerplaatsen is geen gebrek. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Bent u uw blauwe kaart vergeten? Geen probleem! Deze hebben wij voor u klaarliggen. 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Kom gerust langs, want ook hier staat er altijd een vers kopje koffie voor u klaar!  

Kantoor Veenendaal
Adres Kerkewijk 108
3904 JG Veenendaal
Nederland
E-mailadres
Telefoon 0318-559600
Fax 0318-559601
Kantoor Rhenen
Adres Frederik van de Paltshof 12
3911 LB Rhenen
Nederland
E-mailadres
Telefoon 0317-228018

Recent bekeken