Onze kantoren

  Kantoor Veenendaal
Kantoor Veenendaal
Adres Kerkewijk 108
3904 JG Veenendaal
Nederland
E-mailadres
Telefoon 0318-559600
Fax 0318-559601
Meer over

Aan de ‘makelaars boulevard’ van Veenendaal vindt u het karakteristieke kantoor van Zonnenberg Makelaardij. Op het moment dat u een voet over de drempel zet, voelt u direct de warme en ongedwongen sfeer. Met ons enthousiaste team staan wij hier van maandag t/m vrijdag paraat om u van dienst te zijn.

Ons kantoor heeft een prominente ligging aan de Kerkewijk waar dagelijks vele passanten voorbij komen. Dankzij de imposante voorpui met prachtige etalage en presentatiezuil en de uitnodigende entree ontvangen wij dagelijks potentiële kopers en verkopers.

Het is onze passie om u te helpen bij zowel het verkopen als het vinden van uw nieuwe thuis! Wij ontvangen u dan ook graag met een vers kopje koffie!

 Kantoor Rhenen
Kantoor Rhenen
Adres Frederik van de Paltshof 12
3911 LB Rhenen
Nederland
E-mailadres
Telefoon 0317-228018
Meer over

Aan de voet van de gezellige winkelstraat van het pittoreske stadje Rhenen bevindt zich ons tweede kantoor. Met op donderdag de wekelijkse markt voor de deur ontvangen wij óók hier dagelijks vele passanten, verkopers en potentiele kopers uit zowel Rhenen, Elst en Achterberg als de Betuwe!

Ook hier treft u de warme uitstraling die u van ons gewend bent. Onze huistijl floreert en het is dan ook meteen duidelijk, dat u voor ons kiest. In de mooie etalage met LED-verlichting wordt uw woning met de grootste zorg gepresenteerd. Aan de gevel hangt een folderdispenser waar passanten gratis ons eigen magazine 'Zonnig Wonen', met een greep uit het woningaanbod van Zonnenberg Makelaardij, kunnen meenemen. Het magazine is bij woningzoekenden alom bekend en de oplage is inmiddels opgelopen tot 300 stuks!

Aan parkeerplaatsen is geen gebrek. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Bent u, uw blauwe kaart vergeten? Geen probleem! Deze hebben wij voor u klaarliggen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Kom gerust langs, want ook hier staat er altijd een vers kopje koffie voor u klaar!

Kantoor Ede-Wageningen
Adres Stationsweg 94b
6711 PW Ede
Nederland
E-mailadres
Telefoon 0318-796005
Meer over

In maart 2021 heeft Zonnenberg Makelaardij de sleutel gekregen van haar derde kantoor aan de Stationsweg in Ede. Een straat waar dagelijks vele passanten langskomen en waar net als in Veenendaal veel bedrijven zijn gevestigd. Zonnenberg Makelaardij heeft nu 3 prominente locaties met een prachtige etalage waar ons team met hun passie klaar staat om u te helpen bij zowel het verkopen als het vinden van uw nieuwe thuis!