Binnenkort te koop

Moderne uitgebouwde hoekwoning met vrij uitzicht aan de voorzijde

Robijnenbosweg 11 te Veenendaal
Vraagprijs: € 289.500,- k.k.

De hoekwoning beschikt over een nette keuken, royale woonkamer, 4 slaapkamers en een moderne badkamer. De grote achtertuin met berging en achterom maakt het plaatje compleet.

Uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning op een riant perceel

Nieuweweg 209 te Veenendaal
Vraagprijs: op aanvraag

Deze woning komt medio het vierde kwartaal van 2018 te koop. Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons kantoor dan zetten wij u op de wachtlijst.

Uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning op een riant perceel

Nieuweweg 207 te Veenendaal
Vraagprijs: op aanvraag

Deze woning komt medio het vierde kwartaal van 2018 te koop. Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons kantoor dan zetten wij u op de wachtlijst.

Vrijstaande woning met dubbele garage

-
Vraagprijs: € 529.500,- k.k.

Goed onderhouden, zeer royale vrijstaande woning met dubbele garage met vliering is gelegen in de kindvriendelijke en geliefde woonomgeving 'Beekweide' nabij het buitengebied en sportvoorzieningen. De woning voldoet aan de eisen van deze tijd met een verfijnd en hoogwaardig afwerkingsniveau. Bouwjaar: 2009. Perceeloppervlakte: 530 m². Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie, tel. 0318-559600. 

Op unieke locatie aan een wandelpark gelegen deze semi-bungalow in Veenendaal-West

Vondellaan 44 te Veenendaal
Vraagprijs: op aanvraag

Semi-bungalow op een hoek en direct aangrenzend aan wandelpark. Wat maakt deze bungalow zo uniek? Dat is zijn ligging, de schaarste en dat de woning zich uitstekend leent voor meerder gebruikers, denk aan senioren, gezinnen en mensen met een lichamelijk beperking. De woning beschikt over een garage en een tuin op het zuiden. Wij gaan deze woning verkoper middels twee kijkdagen, waarmee iedereen een eerlijke kans krijgt om een bod uit te brengen.

Prachtige villa op een perceel van ca. 10.000 m2 tussen Veenendaal en Rhenen met prachtig uitzicht over landerijen

Cuneraweg 282 te Rhenen
Vraagprijs: op aanvraag

Deze villa wordt medio oktober geactiveerd op Funda. Bent u nu al nieuwsgierig? Neem dan alvast contact met ons op voor een afspraak!

In het hartje van het bruisende winkelcentrum hebben wij op een rustige toplocatie aan het park een schitterend penthouse te koop!

De Korenbeurs 9 te Veenendaal
Vraagprijs: op aanvraag

Dit penthouse is één van de grootste van Veenendaal en omstreken en is enkele jaren compleet verbouwd en beschikt onder andere over vele luxe, waaronder een moderne woonkeuken met eigen balkon op het zuid-westen, een riante living met gashaard, een aparte serre en een tweede balkon op het zuiden. Verder zijn er aanwezig meerdere riante slaapkamers en twee riante badkamers, waarvan één zeer hoogwaardig is afgewerkt. In het souterrain van het complex is een parkeergarage aanwezig, waarbij twee eigen parkeerplaatsen toebehoren aan het penthouse en een riante berging. 

Uitzicht op de Utrechtse Heuvelrug vanuit deze gemoderniseerde en uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning.

De Oude Weg 12 te Elst Ut.
Vraagprijs: € 296.000,- k.k.

Op een bijzondere plek, tussen de uiterwaarden en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, ligt deze uitgebouwde en gemoderniseerde 2-onder-1-kapwoning. Vanuit de woning heeft u vrij uitzicht over de bossen. De woning beschikt over een uitgebouwde woonkamer alsmede een moderne keuken en een ruime inpandige berging/bijkeuken. Verder is de woning voorzien van een riante voor- en achtertuin met veranda en berging.

Leuke instapklare tussenwoning aan het water!

Klipper 31 te Veenendaal
Vraagprijs: op aanvraag

Deze woning beschikt over 4 slaapkamers, sfeervol vernieuwde badkamer en toiletten in dezelfde stijl, een moderne keuken en heeft een prachtige ligging met de tuin aan het water en een extra verdiept terras. Bent u op zoek naar een instapklare eengezinswoning? Twijfel dan niet en maak snel een afspraak!

Ruime uitgebouwde 2-onder-1-kap-woning

De Hilt 8 te Veenendaal
Vraagprijs: € 439.000,- k.k.

Ruime uitgebouwde 2-onder-1-kap-woning beschikt over een royale oprit voor zeker 2 auto's, vrijstaande garage, fietsencarport, uitgebouwde moderne keuken, dakkapellen op de tweede verdieping (waarvan de tuinzijde over de gehele breedte van de woning) en een heerlijke zonnige tuin met veel privacy en een veranda! 

Op prachtige locatie aan de Middelbuurtseweg tussen de landerijen en industrieterrein staat deze vrijstaande woning in landelijke stijl met bedrijfsruimte aan de achterzijde en mooi zwembad

Middelbuurtseweg 41 te Veenendaal
Vraagprijs: € 1.250.000,- k.k.

De woning is gelegen op een totaal perceel van 3590 m2 grond en heeft een huisnummering (41) en een zakelijke nummering, bedrijfshal met kantoor en werkplaats(41A). Wilt u graag bij uw bedrijf wonen, dan biedt deze locatie vele mogelijkheden voor u, aangezien er ook nog een stukje opslagterrein is, er eventuele uitbouwmogelijkheden zijn en u de zakelijke klanten apart kunt ontvangen zonder in privé gestoord te worden.  

Op een mooie locatie tussen Ederveen en Veenendaal hebben wij te koop gekregen deze twee-onder-een-kapwoning op een perceel van 862 m2.

Veenendaalseweg 11 te De Klomp
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Vraagprijs: € 425.000,- k.k.

De woning heeft een woonoppervlakte van 145 m2, vele uitbouwmogelijkheden, een inhoud van 542 m3, 4 slaapkamers en een achtertuin van 54 meter diep en 12 meter breed. Ook zijn er diverse bijgebouwen aanwezig, denk aan een vrijstaande garage en hobbyschuur. Het perceel leent zich uitstekend voor een ZZP'er met wat opslag en voor het stallen van een mantalzorgunit, wat hier in het verleden ook heeft gestaan. 

Bouwkavel met bouwvergunning op een perceel van 554 m2

Erfstraat 28 te Randwijk/Betuwe naast Opheusden
Vraagprijs: op aanvraag

Altijd al uw droomhuis willen bouwen? Op een prachtige locatie aan de voet van de Nederrijn en aan de rand van het dorp Randwijk, hebben wij deze bouwkavel te koop, waarbij de vergunningen al zijn verleend om bovengenoemde woning te kunnen bouwen op dit kavel.

Karakteristieke, sfeervolle en gemoderniseerde twee-onder-een-kapwoning met dakkapel en achterom

Da Costastraat 8 te Veenendaal
VERKOCHT Vraagprijs: € 232.500,- k.k.

De woning beschikt over een onder architectuur aangelegde, diepe en zonnige achtertuin met veranda en gezellige zitkuil.

 

GEZOCHT Leuke, instapklare tussenwoning in Veenendaal-West

Er is op dit moment een grote vraag naar tussenwoningen in Veenendaal-West. Mocht u voornemens zijn uw woning te willen verkopen, dan kunt u een afspraak maken voor een gratis waardebepaling!

Heeft u voornemens om uw huis te verkopen?

Er is onder onze opdrachtgevers een grote vraag naar
tussenwoningen en 2-onder-1 kapwoningen
Het gebeurt regelmatig dat de makelaars de match al kunnen maken voordat een woning op Funda staat. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen, bel gerust met ons kantoor.