Binnenkort te koop

Instapklare tweekapper met uitbouw en garage

Larekamp 4 te Elst Ut
Vraagprijs: € 379.500,- k.k.

Instapklare woning met een handgemaakte keuken, prachtige houten vloer, uitbouw aan de achterzijde, volledig geïsoleerde en verwarmde garage welke ingericht kan worden als werkkamer/kantoorruimte met eigen ingang.

Karakteristieke en stijlvolle twee-onder-een-kapwoning met uitgebouwde keuken, oprit en stenen berging.

Nieuwe Veenendaalseweg 169 te Rhenen
Vraagprijs: € 325.000,- k.k.

Deze eengezinswoning is recent gemoderniseerd waarbij u kunt denken aan de uitgebouwde keuken en vernieuwde badkamer.

Leuke en grote tussenwoning in geliefde woonwijk Dragonder-Noord!met berging en ruime achtertuin!

De Dorsvloer 22 te Veenendaal
Vraagprijs: € 237.490,- k.k.

Leuke en grote tussenwoning met berging en ruime achtertuin!

Karakteristieke vrijstaande woning

Kerkewijk 144 te Veenendaal
Vraagprijs: € 589.000,- k.k.

Karakteristieke vrijstaande woning (voormalige pastorie) met garage, 6 slaapkamers, berging en praktijkruimte op een riant perceel van 621 m2.

Wonen nabij het centrum van Geldermalsen.

Willemstraat 2 te Geldermalsen
Vraagprijs: € 219.000,- k.k.

Fraai gelegen keurige hoekwoning met oprit voorzien van carport.

Geschakelde eengezinswoning met eigen oprit, inpandige garage en heerlijke achtertuin, gelegen op een geliefde locatie nabij het centrum!

Majoor Landzaatweg 45 te Rhenen
Vraagprijs: € 325.000,- k.k.

Deze moderne woning beschikt over een speelse woonkamer, keurige keuken, 4 grote slaapkamers en stijlvolle badkamer.

Op het zuiden gelegen leuk drie-kamerappartement met overdekt balkon en een buiten parkeerplaats

Rhenendael 97 te Rhenen
Vraagprijs: prijs op aanvraag

Deze woning wordt verkocht middels verkoop bij inschrijving (gunning verkoper) in combinatie met 2 Kijkdagen! Voor deze methode van verkoop is gekozen om zo iedere koper een gelijke kans te geven om deze geliefde woning te bemachtigen. Er worden 2 Kijkdagen georganiseerd, namelijk: - Zaterdag 11 augustus 2018 van 11.00 – 13.00 uur; - Woensdag 15 augustus 2018 van 14.00 – 16.00 uur. De sluitingsdatum van de inschrijving is: vrijdag 17 augustus 2018 om 14.00 uur.

Royale, moderne en sfeervolle eengezinswoning met vrijstaande berging en heerlijke achtertuin, gelegen op een geliefde locatie

Nachtpauwooglaan 32 te Veenendaal
Vraagprijs: € 267.500,- k.k.

Deze tussenwoning beschikt over een gezellige woonkamer, keurige woonkeuken, maar liefst 5 slaapkamers en een recent gemoderniseerde badkamer.

Wonen op fraaie locatie in Petenbos

Satijnzwam 2 te Veenendaal
Vraagprijs: € 319.000,- k.k.

Gesitueerd op een royaal hoekperceel. Deze twee-onder-eenkapwoning met zonnige tuin op het zuidwesten.

Moderne uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met eigen oprit, carport, garage en sfeervolle veranda

Prinsenweg 63 te Elst
Vraagprijs: € 327.500,- k.k.

De woning is zowel van binnen als van buiten tot in de puntjes afgewerkt en beschikt, door de zonnepanelen, over lage energiekosten.

Riante twee-onder-een-kapwoning met een heerlijke tuin in Veenendaal-West

Boegspriet 27 te Veenendaal
Vraagprijs: prijs op aanvraag

Deze riante twee-onder-een-kapwoning is gelegen aan een autoluwe straat en voorzien van een riante L-vormige woonkamer, moderne keuken, bijkeuken en inpandig te bereiken garage, een heerlijke privacy rijke achtertuin welke enkele jaren geleden is aangelegd en voorzien van een eigentijdse veranda. Verder is er een nette badkamer aanwezig, 4 riante slaapkamers en een eigen oprit voor meerdere auto's. 

Op prachtige locatie aan de Middelbuurtseweg tussen de landerijen en industrieterrein staat deze vrijstaande woning in landelijke stijl met bedrijfsruimte aan de achterzijde en mooi zwembad

Middelbuurtseweg 41 te Veenendaal
Vraagprijs: € 1.250.000,- k.k.

De woning is gelegen op een totaal perceel van 3590 m2 grond en heeft een huisnummering (41) en een zakelijke nummering, bedrijfshal met kantoor en werkplaats(41A). Wilt u graag bij uw bedrijf wonen, dan biedt deze locatie vele mogelijkheden voor u, aangezien er ook nog een stukje opslagterrein is, er eventuele uitbouwmogelijkheden zijn en u de zakelijke klanten apart kunt ontvangen zonder in privé gestoord te worden.  

Bijzonder fraaie en speels ingedeelde vrijstaande villa gelegen op een royaal perceel van ca. 1920 m2 met uniek en vrij uitzicht over Rhenen

Rozenlaan 66 te Rhenen
Vraagprijs: € 695.000,- k.k.

De woning dient gemoderniseerd te worden wat u als koper de kans geeft uw droomwoning geheel naar eigen smaak in te richten en af te werken.

Op een mooie locatie tussen Ederveen en Veenendaal hebben wij te koop gekregen deze twee-onder-een-kapwoning op een perceel van 862 m2.

Veenendaalseweg 11 te De Klomp
Vraagprijs: € 425.000,- k.k.

De woning heeft een woonoppervlakte van 145 m2, vele uitbouwmogelijkheden, een inhoud van 542 m3, 4 slaapkamers en een achtertuin van 54 meter diep en 12 meter breed. Ook zijn er diverse bijgebouwen aanwezig, denk aan een vrijstaande garage en hobbyschuur. Het perceel leent zich uitstekend voor een ZZP'er met wat opslag en voor het stallen van een mantalzorgunit, wat hier in het verleden ook heeft gestaan. 

Bouwkavel met bouwvergunning op een perceel van 554 m2

Erfstraat 28 te Randwijk/Betuwe naast Opheusden
Vraagprijs: op aanvraag

Altijd al uw droomhuis willen bouwen? Op een prachtige locatie aan de voet van de Nederrijn en aan de rand van het dorp Randwijk, hebben wij deze bouwkavel te koop, waarbij de vergunningen al zijn verleend om bovengenoemde woning te kunnen bouwen op dit kavel.

Karakteristieke, sfeervolle en gemoderniseerde twee-onder-een-kapwoning met dakkapel en achterom

Da Costastraat 8 te Veenendaal
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Vraagprijs: € 232.500,- k.k.

De woning beschikt over een onder architectuur aangelegde, diepe en zonnige achtertuin met veranda en gezellige zitkuil.

Speelse vrijstaande woning met slaap- en badkamer op de begane grond VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Willibrordweg 1 te Rhenen
Vraagprijs: € 409.000,- k.k.

Op geliefde locatie is deze vrijstaande woning met oprit en heerlijke zonnige tuin gelegen. De woning beschikt totaal over 4 slaapkamers en 2 badkamers.

 

GEZOCHT Leuke, instapklare tussenwoning in Veenendaal-West

Er is op dit moment een grote vraag naar tussenwoningen in Veenendaal-West. Mocht u voornemens zijn uw woning te willen verkopen, dan kunt u een afspraak maken voor een gratis waardebepaling!

Heeft u voornemens om uw huis te verkopen?

Er is onder onze opdrachtgevers een grote vraag naar
tussenwoningen en 2-onder-1 kapwoningen
Het gebeurt regelmatig dat de makelaars de match al kunnen maken voordat een woning op Funda staat. Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen, bel gerust met ons kantoor.