Woningen in de stille verkoop

Stille verkoop kan een optie zijn als u voornemens bent uw huis te willen verkopen, maar er liever geen aandacht aan wilt geven. Promotie via Funda, Social Media, plaatsing van een tuinbord en een woningbrochure blijven dan achterwege. De makelaar neemt uw woning op in zijn portefeuille, waardoor de woning wel 'gematcht' kan worden. 

Bent u geïnteresseerd óf bent u op zoek naar een woning en kunt u uw droomhuis niet vinden tussen het actieve woningaanbod? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze makelaars om de mogelijkheden te bespreken en/of uw woonwensen kenbaar te maken.

Momenteel hebben we 10 woningen in ons 'stille verkoop' bestand. Hieronder een omschrijving van een aantal daarvan.

 

Riante 2-onder-1-kapwoning Licht en riante uit- en opgebouwde 2-onder-1-kapwoning met oprit en garage in een rustige doodlopende straat in Veenendaal Zuid. Vraagprijs: € 475.000,- k.k.

Moderne 2-onder-1-kapwoning Op een uiterst gunstige locatie namelijk in de geliefde en kindvriendelijke wijk Petenbos nabij diverse voorzieningen ligt deze moderne 2-onder-1-kapwoning met 2 dakterrassen, inpandige garage, eigen oprit en moderne veranda gelegen op een riant, privacy rijk en zonnig perceel van ca. 340 m². Vraagprijs: € 409.000,- k.k. 

Prachtige moderne instapklare villa in de wijk Petenbos. Zowel binnen als buiten is deze villa schitterend afgewerkt en heeft weinig onderhoud. In deze villa geniet u van de luxe van een nieuwe woonkeuken met moderne apparatuur, een royale woonkamer, vijf schitterende slaapkamers en een moderne badkamer met sauna en sportruimte. Dit alles met een wooninhoud van 1143 m³ en op een perceel van 807 m². Vraagprijs op aanvraag. 

 

Uitgebouwde tussenwoning Moderne uitgebouwde tussenwoning met veranda en tuin op het zuidwesten voor zien van veel luxe, denk aan hoogwaardige inbouwkeuken met kookeiland, nette badkamer met eigen sauna. Deze is gelegen in Dragonder Oost. Prijs: € 317.500,- k.k. 

 

Modern uitgebouwde tussenwoning Deze woning is instapklaar, voorzien van dakkapel, moderne keuken en badkamer en tuingerichte woonkamer nabij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug aan de rand van Veenendaal-West. Aanvaarding eind 2018. Vraagprijs: op aanvraag.