Woningen in de stille verkoop

Stille verkoop kan een optie zijn als u voornemens bent uw huis te willen verkopen, maar er liever geen aandacht aan wilt geven. Promotie via Funda, Social Media, plaatsing van een tuinbord en een woningbrochure blijven dan achterwege. Zonnenberg Makelaardij als uw makelaar in Veenendaal & Rhenen neemt uw woning op in zijn portefeuille, waardoor de woning wel 'gematcht' kan worden. 

Bent u geïnteresseerd óf bent u op zoek naar een woning en kunt u uw droomhuis niet vinden tussen het actieve woningaanbod? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze makelaars om de mogelijkheden te bespreken en/of uw woonwensen kenbaar te maken.

Momenteel hebben we ca. 10 woningen in ons 'stille verkoop' bestand. Hieronder een omschrijving van een aantal daarvan.

Moderne 2-onder-1-kapwoning Op een uiterst gunstige locatie namelijk in de geliefde en kindvriendelijke wijk Petenbos nabij diverse voorzieningen ligt deze moderne 2-onder-1-kapwoning met 2 dakterrassen, inpandige garage, eigen oprit en moderne veranda gelegen op een riant, privacy rijk en zonnig perceel van ca. 340 m². Vraagprijs: € 439.500,- k.k. 

Prachtige moderne instapklare villa in de wijk Petenbos. Zowel binnen als buiten is deze villa schitterend afgewerkt en heeft weinig onderhoud. In deze villa geniet u van de luxe van een nieuwe woonkeuken met moderne apparatuur, een royale woonkamer, vijf schitterende slaapkamers en een moderne badkamer met sauna en sportruimte. Dit alles met een wooninhoud van 1143 m³ en op een perceel van 807 m². Vraagprijs op aanvraag. 


Uitgebouwde jaren ’30 twee-onder-éénkapwoning Deze woning is gelegen in Veenendaal-Zuid, op 100 meter loopafstand van het NS-station, voorzien van drie slaapkamers, een zolderkamer, nette moderne badkamer op de begane grond en moderne keuken in de uitbouw met eethoek. Door de uitbouw is de woonkamer heel groot een straatgericht. Verder is de woning voorzien van een diepe tuin op het zuid-oosten met achterom en garage over de volle breedte.

Vrijstaande woning nabij het centrum van Veenendaal Deze vrijstaande woning beschikt over een royale woonkamer, keurige open keuken, 5 goede slaapkamers, veel praktische ruimte (denk aan een handige bijkeuken en veel opbergruimte op zolder) en een ruime kelder die bijvoorbeeld kan dienen als wijnkelder. Daarnaast is er een vrijstaande stenen garage van 28 m2 aanwezig. Parkeren doet u voor de deur op uw eigen oprit. De keurig aangelegde achtertuin gelegen op het zonnige westen maakt de woning helemaal af. Het geeft u en uw gezin de ideale buitenruimte om optimaal van de privacy en de zonnige ligging te genieten. Vraagprijs: op aanvraag.

Moderne eengezinswoning in de wijk Petenbos Deze tussenwoning is helemaal af met een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers, doorgelegde laminaatvloeren en spachtelputz wanden. Een sfeervolle onderhoudsvrije achtertuin maakt het plaatje compleet en zorgt ervoor dat u hier vanaf dag één kunt genieten van uw rust. Vraagprijs: op aanvraag.