Uw woning in de stille verkoop

 

Stille verkoop van een woning kan een optie zijn als u voornemens bent uw huis te verkopen, maar er niet te veel publiciteit aan wilt geven. Hier zijn allerlei redenen voor te bedenken. U heeft bijvoorbeeld nog geen andere woning op het oog of u moet wachten op de oplevering van uw nieuwbouwwoning, maar ook in geval van priveomstandigheden of zakelijk oogpunt kan de keuze vallen op deze manier van verkopen. Hiernaast kan het ook zo zijn, dat de makelaar u juist adviseert om eerst voor stille verkoop te kiezen en op een later moment voor actieve verkoop. Het is onze 'oog voor de klant'- mentaliteit om u hierin het juiste advies te geven.

Anders als bij actieve verkoop, blijft bij stille verkoop promotie via Funda, Social Media, plaatsing van een tuinbord en een woningbrochure achterwege. De makelaars nemen uw woning op in hun portefuille, waardoor de woning wel 'gematcht' kan worden. Door het grote netwerk en de jarenlange ervaring in de markt is dit een zeer gerichte en actieve vorm van verkopen. 

Bent u geïnteresseerd in stille verkoop óf bent u op zoek naar een woning en kunt u uw droomhuis niet vinden tussen het actieve woningaanbod? Neem dan gerust contact op met één van onze kantoren. Samen met onze makelaars kunt u dan de mogelijkheden bespreken en uw woonwensen kenbaar maken. 

Het aanbod van stille verkopen veranderd voortdurend. Momenteel hebben wij ca. 30 woningen in de stille verkoop. Hieronder vindt u een greep uit het aanbod!

 

Driftweg, Elst (Ut.)

Prijs op aanvraag

Vraagprijs Op aanvraag
Type woning Vrijstaand
Woonoppervlakte 0 m2
Perceeloppervlakte 750 m2
Inhoud 0 m3
Bouwstijl
Bouwjaar
Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
Tuin Oprit met garage
Garage Inpandig

Leuke vrijstaande woning in Elst (Ut) op een perceel van 750 m2. De woning is voorzien van een gezellige woonkamer, semi woonkeuken met inbouw keuken en eetgedeelte. Verder is de woning voorzien van 3 slaapkamers. Buiten heeft u de beschikking over een eigen oprit, grote garage (inpandig te bereiken) en royale tuin.

Neem contact met ons op

Kerkewijk, Veenendaal

Prijs op aanvraag

Vraagprijs Op aanvraag
Type woning 2-onder-1 kap
Woonoppervlakte 0 m2
Perceeloppervlakte 445 m2
Inhoud 0 m3
Bouwstijl
Bouwjaar
Aantal kamers 6 (5 slaapkamers)
Tuin Oprit met garage
Garage Inpandig

Heeft u altijd al willen wonen aan één van de mooiste straten van Veenendaal? Dichtbij het centrum en dichtbij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Dan hebben wij een mooie twee-onder-1-kap villa in ons Stille Verkoop woning aanbod. De woning beschikt onder andere over een diepe voortuin, welke plek biedt voor meerdere auto’s een L-vormige woonkamer met veel lichtinval middels grote raampartijen een nette inbouwkeuken. Aan de achterzijde van de woning is een werkkamer/hobbykamer/speelkamer/praktijk aan huis welke zich uitstekend leent voor een woonkeuken, welke in verbinding staat met de inpandige berging wat voorheen de garage was. Deze woning is uitstekend geschikt voor een groot gezin, en/of mensen die graag thuiswerken, gezien het woonoppervlakte en het aantal kamers. In de woning zijn momenteel vijf slaapkamers aanwezig, veel bergruimte en een nette ruime badkamer. Verder beschikt de woning over een royale achtertuin met de ochtend, middag en avondzon en is het gelegen op een perceel van ca. 445 m2. 

Neem contact met ons op

Kerkewijk, Veenendaal

Prijs op aanvraag

Vraagprijs Op aanvraag
Type woning Vrijstaand
Woonoppervlakte 300 m2
Perceeloppervlakte 1.100 m2
Inhoud 0 m3
Bouwstijl
Bouwjaar 1985
Aantal kamers (6 slaapkamers)
Tuin
Garage Aanwezig met onderbekeldering

Cuneraweg 282, Rhenen

Prijs op aanvraag

Vraagprijs Op aanvraag
Type woning Vrijstaand
Woonoppervlakte 234 m2
Perceeloppervlakte 9.875 m2
Inhoud 0 m3
Bouwstijl
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
Tuin
Garage Dubbele garage en souterain

Wilt u graag zéér comfortabel wonen in een exclusieve villa, omgeven door prachtige natuur? In deze exceptionele villa vloeien sprookjesachtige architectuur en indrukwekkende natuur naadloos in elkaar over. De villa is gebouwd tussen 1991 en 2000 en staat buiten de bebouwde kom op de Grebbeberg tussen Rhenen en Veenendaal, omringd door weilanden, bos en water. De unieke locatie kent een magnifiek en vrij uitzicht. De woning biedt ruimte aan 5 kamers, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een complete woonlaag in de vorm van een buitengewoon royaal souterrain met garage voor 2 auto’s 

Neem contact met ons op

Bilzekruid 4, Veenendaal

Prijs op aanvraag

Vraagprijs Op aanvraag
Type woning Vrijstaand
Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte 502 m2
Inhoud 0 m3
Bouwstijl Traditionele bouw met zadeldak
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 7 slaapkamers
Tuin
Garage

In de geliefde wijk Petenbos vindt u deze mooie vrijstaande kangoeroewoning. Deze woning is met 7 slaapkamers perfect voor een groot gezin. Met alle voorzieningen nabij en in de kinderrijke wijk meer dan genoeg vriendjes om mee te spelen.  

Neem contact met ons op

Dr. de Visserstraat 21, Veenendaal

Prijs op aanvraag

Vraagprijs Op aanvraag
Type woning Vrijstaand
Woonoppervlakte 250 m2
Perceeloppervlakte 1165 m2
Inhoud  1062 m3
Bouwstijl
Bouwjaar 1940
Aantal kamers  
Tuin
Garage Inpandig

Buitenkans! Een plekje om verliefd op te worden.

Op één van de mooiste plekjes van Veenendaal Zuid bieden wij te koop aan dit vrijstaande rietgedekt landhuis genaamd ‘De Zandhof’ welke is omgeven door bomen en daardoor een beschutte en sfeervolle ligging heeft. Het landhuis is zodanig op het bosachtige perceel gesitueerd dat de huidige bewoners een grote mate van privacy ervaren. Vanaf de weg is slechts de dubbele garage zichtbaar, het landhuis zelf pas wanneer u de oprit oprijdt. Het landhuis, gebouwd omstreeks 1940, heeft met een inhoud van maar liefst ca. 1.062 m3 verbazingwekkend ruime woonvertrekken die voornamelijk op de begane grond zijn gelegen. Denk hierbij aan een prachtige entree met garderobe, grote open woonruimte, mooie open leefkeuken welke in verbinding staat met de woonkamer, meerdere slaapkamers, kantoorruimte, luxe uitgebouwde badkamer en een inpandig te bereiken garage. Het landhuis is gelegen op een perceel van ca. 1.165 m2 op loopafstand van de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en buurtwinkelcentrum ‘Het Bruineplein’ voor alle dagelijkse voorzieningen. Ook het NS-station en diverse uitvalswegen zijn binnen enkele minuten te bereiken. De woning zelf heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan waaronder een nieuwe rieten kap. Vanbinnen is het landhuis compleet gemoderniseerd in een tijdloos landelijk stijl waarbij originele stijlkenmerken bewaard zijn gebleven. De woning is gebouwd als semibungalow, wat betekent dat alle functionele eigenschappen zoals wonen, koken, eten, slapen, baden en eventueel werken of uitoefenen van een hobby, op de begane grond worden aangetroffen.         

Neem contact met ons op

Groene Grens 5, Veenendaal

Prijs op aanvraag

Vraagprijs Op aanvraag
Type woning Vrijstaand
Woonoppervlakte 292 m2
Perceeloppervlakte 890 m2
Inhoud
Bouwstijl
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 8 waarvan 4 slaapkamers
Tuin
Garage

Op een prachtige locatie, aan de rand van Veenendaal en grenzend aan het natuurgebied de Groene Grens, ligt deze moderne en zeer ruime villa met eigen oprit, grote garage en mooi aangelegde zonnige tuin aan het water. De villa is gelegen op een royaal perceel van 890 m2. 

Deze stijlvolle woning is in 2018 onder architectuur gebouwd en mag met 370.8 m² aan totale vloeroppervlak en een inhoud 1175 m³ met recht zeer ruim genoemd worden. Vanuit de gehele woning is er een prachtig zicht naar buiten. De villa geeft door de vele raampartijen en grote open ruimtes een heerlijk ruimtelijk gevoel. De villa beschikt over een grote woonkamer en een zeer riante open woon-/leefkeuken. De bijkeuken, werk-/tv kamer, ruime ontvangsthal, toilet, praktische berging en de zeer ruime garage maken de begane grond compleet. De kwaliteit van bouwen is uitstekend wat een grote toegevoegde waarde is bij deze woning. 

Op de eerste verdieping vindt u 4 grote slaapkamers, 2 badkamers, aparte toiletruimte, berging en stijvolle open trap naar de grote zolder. Dankzij de duurzame bouw, waarbij veel natuurlijke materialen gebruikt zijn, de optimale isolatiewaarde en de warmtepomp, bent u hier helemaal klaar voor de toekomst. De boven gemiddelde ruimte binnen en buiten, de praktische indeling en eindeloze woonmogelijkheden maken dit een ideale woning voor zowel jong als oud.  

Neem contact met ons op

Vissersweg, Elst

Prijs op aanvraag

Vraagprijs Op aanvraag
Type woning Vrijstaand
Woonoppervlakte 230 m2
Perceeloppervlakte 6.130 m2
Inhoud 600 m3
Bouwstijl
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 7
Tuin zuid-west
Garage vrijstaand

Aan de rand van Elst ligt deze vrijstaande schuurwoning met ca. 70 m2 aan bijgebouwen. Deze sfeervolle vrijstaande woning beschikt over een groot perceel van ca. 6.130 m2 met vele gebruiksmogelijkheden. Zo is het perceel uitermate geschikt voor het houden van paarden of hobby vee. De woning zelf is met ca. 230 m2 gebruiksoppervlakte wonen ruim en voorzien van veel lichtinval. Qua indeling zijn er vele mogelijkheden. Zo is er een slaap- en badkamer op de begane grond aanwezig. Ook aan hobby- en kantoorruimte is er op de begane grond volop ruimte. De verdieping voegt hier meerdere slaapkamers aan toe. Kortom, een ruime en sfeervolle vrijstaande woning met een groot perceel!

Neem contact met ons op