Woningen in de stille verkoop

Stille verkoop kan een optie zijn als u voornemens bent uw huis te willen verkopen, maar er liever geen aandacht aan wilt geven. Promotie via Funda, Social Media, plaatsing van een tuinbord en een woningbrochure blijven dan achterwege. De makelaar neemt uw woning op in zijn portefeuille, waardoor de woning wel 'gematcht' kan worden. 

Bent u geïnteresseerd óf bent u op zoek naar een woning en kunt u uw droomhuis niet vinden tussen het actieve woningaanbod? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze makelaars om de mogelijkheden te bespreken en/of uw woonwensen kenbaar te maken.

Momenteel hebben we 10 woningen in ons 'stille verkoop' bestand. Hieronder een omschrijving van een aantal daarvan.

 

Riante 2-onder-1-kapwoning

Licht en riante uit- en opgebouwde 2-onder-1-kapwoning met oprit en garage in een rustige doodlopende straat in Veenendaal Zuid. Vraagprijs: € 475.000,- k.k.

2-onder-1-kapwoning in Petenbos

Uit- en opgebouwde 2-onder-1-kapwoning met oprit en berging. Gelegen in Petenbos met slaapkamer, badkamer en werkkamer op de begane grond. Vraagprijs: € 342.500,- k.k.

Moderne 2-onder-1-kapwoning Op een uiterst gunstige locatie namelijk in de geliefde en kindvriendelijke wijk Petenbos nabij diverse voorzieningen ligt deze moderne 2-onder-1-kapwoning met 2 dakterrassen, inpandige garage, eigen oprit en moderne veranda gelegen op een riant, privacy rijk en zonnig perceel van ca. 340 m². Vraagprijs: € 409.000,- k.k.