Woningen in de stille verkoop

Stille verkoop kan een optie zijn als u voornemens bent uw huis te willen verkopen, maar er liever geen aandacht aan wilt geven. Promotie via Funda, Social Media, plaatsing van een tuinbord en een woningbrochure blijven dan achterwege. Zonnenberg Makelaardij als uw makelaar in Veenendaal & Rhenen neemt uw woning op in zijn portefeuille, waardoor de woning wel 'gematcht' kan worden. 

Bent u geïnteresseerd óf bent u op zoek naar een woning en kunt u uw droomhuis niet vinden tussen het actieve woningaanbod? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze makelaars om de mogelijkheden te bespreken en/of uw woonwensen kenbaar te maken.

Momenteel hebben we 10 woningen in ons 'stille verkoop' bestand. Hieronder een omschrijving van een aantal daarvan.

Moderne 2-onder-1-kapwoning Op een uiterst gunstige locatie namelijk in de geliefde en kindvriendelijke wijk Petenbos nabij diverse voorzieningen ligt deze moderne 2-onder-1-kapwoning met 2 dakterrassen, inpandige garage, eigen oprit en moderne veranda gelegen op een riant, privacy rijk en zonnig perceel van ca. 340 m². Vraagprijs: € 409.000,- k.k. 

Prachtige moderne instapklare villa in de wijk Petenbos. Zowel binnen als buiten is deze villa schitterend afgewerkt en heeft weinig onderhoud. In deze villa geniet u van de luxe van een nieuwe woonkeuken met moderne apparatuur, een royale woonkamer, vijf schitterende slaapkamers en een moderne badkamer met sauna en sportruimte. Dit alles met een wooninhoud van 1143 m³ en op een perceel van 807 m². Vraagprijs op aanvraag. 

 

Uitgebouwde tussenwoning Moderne uitgebouwde tussenwoning met veranda en tuin op het zuidwesten voor zien van veel luxe, denk aan hoogwaardige inbouwkeuken met kookeiland, nette badkamer met eigen sauna. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers. De mogelijkheid voor het creeeren van een extra slaapkamer is aanwezig. Deze is gelegen in Dragonder Oost. Prijs: € 317.500,- k.k.

 

Modern uitgebouwde tussenwoning Deze woning is instapklaar, voorzien van dakkapel, moderne keuken en badkamer en tuingerichte woonkamer nabij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug aan de rand van Veenendaal-West. Aanvaarding eind 2018. Vraagprijs: op aanvraag. 

 

Uitgebouwde jaren ’30 twee-onder-éénkapwoning Deze woning is gelegen in Veenendaal-Zuid, op 100 meter loopafstand van het NS-station, voorzien van drie slaapkamers, een zolderkamer, nette moderne badkamer op de begane grond en moderne keuken in de uitbouw met eethoek. Door de uitbouw is de woonkamer heel groot een straatgericht. Verder is de woning voorzien van een diepe tuin op het zuid-oosten met achterom en garage over de volle breedte.

Speels geschakelde twee-onder-één-kapwoning met inpandige garage Deze woning is gelegen op een perceel van 220 m2 in het Petenbos in een autoluwe straat met een eigen oprit, inpandig te bereiken garage, vier slaapkamers, nette badkamer met ligbad (Whirlpool) en dubbel wastafelmeubel, douchecabine en hangend toilet. L-vormige tuingerichte woonkamer met vloerwarming en gashaard, voorzien van afstandsbediening (2 jaar oud). De keuken is straatgericht en heeft een praktische opstelling. Vraagprijs: op aanvraag 

Moderne en compleet verbouwde tussenwoning Moderne en compleet verbouwde tussenwoning met ruime tuin, berging en carport. Deze tussenwoning is door de huidige bewoners in de afgelopen jaren volledig verbouwd. Hierbij kunt u denken aan een nieuwe luxe inbouwkeuken, moderne hoge deuren, aangelegde vloerverwarming op de begane grond en nieuwe wand-, vloer- en plafondafwerking. Ook de staat van onderhoud is uitstekend. Zowel de voor als achtertuin zijn ook recent opnieuw aangelegd. Het is de ideale gezinswoning welke u zonder te verbouwen direct kunt betrekken. Het is werkelijk uw eigen meubels neerzetten en u kunt genieten van deze mooie woning. De woning ligt op loopafstand van het centrum met al haar voorzieningen. Ook de uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn gemakkelijk te bereiken.Vraagprijs: € 239.500,- k.k.