Uw woning in de stille verkoop

 

Stille verkoop van een woning kan een optie zijn als u voornemens bent uw huis te verkopen, maar er niet te veel publiciteit aan wilt geven. Hier zijn allerlei redenen voor te bedenken. U heeft bijvoorbeeld nog geen andere woning op het oog of u moet wachten op de oplevering van uw nieuwbouwwoning, maar ook in geval van priveomstandigheden of zakelijk oogpunt kan de keuze vallen op deze manier van verkopen. Hiernaast kan het ook zo zijn, dat de makelaar u juist adviseert om eerst voor stille verkoop te kiezen en op een later moment voor actieve verkoop. Het is onze 'oog voor de klant'- mentaliteit om u hierin het juiste advies te geven.

Anders als bij actieve verkoop, blijft bij stille verkoop promotie via Funda, Social Media, plaatsing van een tuinbord en een woningbrochure achterwege. De makelaars nemen uw woning op in hun portefuille, waardoor de woning wel 'gematcht' kan worden. Door het grote netwerk en de jarenlange ervaring in de markt is dit een zeer gerichte en actieve vorm van verkopen. 

Bent u geïnteresseerd in stille verkoop óf bent u op zoek naar een woning en kunt u uw droomhuis niet vinden tussen het actieve woningaanbod? Neem dan gerust contact op met één van onze kantoren. Samen met onze makelaars kunt u dan de mogelijkheden bespreken en uw woonwensen kenbaar maken. 

Het aanbod van stille verkopen verandert voortdurend. Momenteel hebben wij ca. 14 woningen in de stille verkoop. Hieronder vindt u een greep uit het aanbod!

Leuke twee-onder-een-kap-woning

Prijs op aanvraag

Vraagprijs Op aanvraag
Type woning Twee-onder-een-kapwoning
Woonoppervlakte ca.135 m2
Perceeloppervlakte ca. 221 m2
Inhoud 494 m3
Bouwstijl
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 6(5 slaapkamers)
Tuin
Kelder

In een kindvriendelijke buurt gelegen vindt u deze moderne en instapklare twee-onder-een-kapwoning.

De woning is gesitueerd tegenover een speelveld en op loopafstand van de winkels en een basisschool.

Deze veelzijdige, ruime en straatgerichte woning is het afgelopen jaar volledig verbouwd en voorzien van een ruime woonkamer met ingebouwde gashaard, luxe inbouw keuken, 5 slaapkamers, nieuwe badkamer, inpandige garage en een tuin op het zuiden.

Neem contact met ons op

Kerkewijk, Veenendaal

Prijs op aanvraag

Vraagprijs Op aanvraag
Type woning 2-onder-1 kap
Woonoppervlakte 0 m2
Perceeloppervlakte 445 m2
Inhoud 0 m3
Bouwstijl
Bouwjaar
Aantal kamers 6 (5 slaapkamers)
Tuin Oprit met garage
Garage Inpandig

Heeft u altijd al willen wonen aan één van de mooiste straten van Veenendaal? Dichtbij het centrum en dichtbij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Dan hebben wij een mooie twee-onder-1-kap villa in ons Stille Verkoop woning aanbod. De woning beschikt onder andere over een diepe voortuin, welke plek biedt voor meerdere auto’s een L-vormige woonkamer met veel lichtinval middels grote raampartijen een nette inbouwkeuken. Aan de achterzijde van de woning is een werkkamer/hobbykamer/speelkamer/praktijk aan huis welke zich uitstekend leent voor een woonkeuken, welke in verbinding staat met de inpandige berging wat voorheen de garage was. Deze woning is uitstekend geschikt voor een groot gezin, en/of mensen die graag thuiswerken, gezien het woonoppervlakte en het aantal kamers. In de woning zijn momenteel vijf slaapkamers aanwezig, veel bergruimte en een nette ruime badkamer. Verder beschikt de woning over een royale achtertuin met de ochtend, middag en avondzon en is het gelegen op een perceel van ca. 445 m2. 

Neem contact met ons op

Kerkewijk, Veenendaal

Prijs op aanvraag

Vraagprijs Op aanvraag
Type woning Vrijstaand
Woonoppervlakte 300 m2
Perceeloppervlakte 1.100 m2
Inhoud 0 m3
Bouwstijl
Bouwjaar 1985
Aantal kamers (6 slaapkamers)
Tuin
Garage Aanwezig met onderbekeldering

Cuneraweg 282, Rhenen

Prijs op aanvraag

Vraagprijs Op aanvraag
Type woning Vrijstaand
Woonoppervlakte 234 m2
Perceeloppervlakte 9.875 m2
Inhoud 0 m3
Bouwstijl
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
Tuin
Garage Dubbele garage en souterain

Wilt u graag zéér comfortabel wonen in een exclusieve villa, omgeven door prachtige natuur? In deze exceptionele villa vloeien sprookjesachtige architectuur en indrukwekkende natuur naadloos in elkaar over. De villa is gebouwd tussen 1991 en 2000 en staat buiten de bebouwde kom op de Grebbeberg tussen Rhenen en Veenendaal, omringd door weilanden, bos en water. De unieke locatie kent een magnifiek en vrij uitzicht. De woning biedt ruimte aan 5 kamers, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een complete woonlaag in de vorm van een buitengewoon royaal souterrain met garage voor 2 auto’s 

Neem contact met ons op

Herenstraat 73, Rhenen

Prijs op aanvraag

Vraagprijs Op aanvraag
Type woning half vrijstaand
Woonoppervlakte 154 m2
Perceeloppervlakte 605 m2
Inhoud 727 m3
Bouwstijl
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 6
Tuin noorden
Garage vrijstaand

In een statige villawijk aan de rand van het centrum van Rhenen vindt u deze fantastische half vrijstaande villa met veel uitstraling en maar liefst vijf slaapkamers. De woning ademt sfeer, ruimte en historie, met name door authentieke elementen als terrazzovloeren, glas in lood, marmer, paneeldeuren en diverse zwart marmeren schoorsteenmantels met kachels. Desondanks geniet u van modern comfort, zodat u woont in de perfecte combinatie van authenticiteit en luxe. 

Neem contact met ons op