Ons werkgebied

Als geen ander kennen wij de mooiste plekjes die onze omgeving rijk is. Of het nu om bestaande bouw gaat of om bouwkavels en nieuwbouw, onze reikwijdte spreid zich uit over onder andere Veenendaal, Rhenen, Elst (UT), Leersum, Amerongen, Renswoude, Ede, Achterberg, Wageningen, Lienden en Tiel.


Veenendaal

Veenendaal is een bruisende jonge leefstad. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Een plaats om te wonen en te werken. Veenendaal heeft veel voorzieningen. Met een groot en gevarieerd koopcentrum met meer dan 300 winkels is Veenendaal het winkelhart van de regio. Er is een actief verenigingsleven, er zijn culturele en sportieve evenementen, veel economische bedrijvigheid en goed onderwijs. De knusheid van een dorp, maar met de voorzieningen van een stad, dat is typisch Veenendaal. Het oude hart van Veenendaal is de Markt. Brouwerspoort wordt een nieuw kloppend hart aan de noordoostkant van het centrum, met een mix van stijlvol wonen, winkelen en cultuur. Er zijn volop plannen aanwezig bij de gemeente Veenendaal om uit te groeien naar een gemeente met 70.000 inwoners.

 

 • Bereikbaarheid
  Veenendaal grenst aan de transportas A12, de verbinding tussen wereldhaven Rotterdam en Nederlandse en Duitse economische knooppunten. Provinciehoofdsteden als Utrecht en Arnhem liggen maar enkele tientallen kilometers verwijderd en zijn goed bereikbaar, zowel per spoor als over de weg.
 • Afstanden
  75 km van Amsterdam
  86 km van Rotterdam
  38 km van Utrecht
  32 km van Arnhem
  60 minuten met auto/trein naar vliegveld Schiphol
 • Openbaar vervoer
  In Veenendaal zijn drie NS-stations: Veenendaal Centrum, Veenendaal West en Veenendaal-De Klomp. Vanaf dit laatste station (bij bedrijventerrein De Batterijen) rijden bussen naar centrum en naar de bedrijventerreinen De Compagnie, De Vendel en De Faktorij.
 • Natuur
  Veenendaal ligt tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Weinig gemeenten hebben op korte afstand zoveel variatie aan landschappen: de Veluwe met zijn bossen en heide, de Rijn en haar vergezichten, de Gelderse Vallei met zijn gevarieerde landschap en boerderijen, de mooie Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe vol fruitbomen. Natuurliefhebbers, wandelaars, mountainbikers; jaarlijks trekken de bossen van de Utrechtse Heuvelrug grote aantallen bezoekers. Niet alleen vanuit de omgeving zelf, maar vooral vanuit de provincies. Niet voor niets, dat Veenendaal een aantrekkelijke plek is om je te vestigen en vakantie te vieren. (bron: gemeente Veenendaal)

Neem contact op


Rhenen 

Door de vele bezienswaardigheden en achtergebleven restanten vanuit en vóór de Tweede Wereldoorlog trekt Rhenen jaarlijks vele bezoekers. Dit is dan ook te voelen, zodra je deze stad binnen rijdt. Liggend aan de Nederrijn, met de 'Cunera' kerk (bouwjaar 1492, Nederlands Hervormd) als blikvanger, bekruipt je direct het gevoel van een thuiskomen. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen vanuit de omliggende dorpen naar Rhenen gaan voor hun dagelijkse boodschappen, om te winkelen en zelfs om te gaan wonen. Met diverse basisscholen, sportverenigingen en zwembad 't Gastland is dit een heerlijke stad met een dorpsgevoel.

 

 • Bereikbaarheid 
  Rhenen is bereikbaar via zowel de A12 als de A15. Beide afslagen brengen u via een N-weg in Rhenen. Wat in Veenendaal niet mogelijk is, kan in Rhenen wel. Rhenen is bereikbaar per boot via de Nederrijn. Er zijn diverse aanlegsteigers, maar voor een jachthaven bent u aangewezen op de Betuwe, dat zich aan de overkant bevindt.
 • Afstanden
  75 km van Amsterdam
  86 km van Rotterdam
  38 km van Utrecht
  32 km van Arnhem
  60 minuten met auto/trein naar vliegveld Schiphol
 • Openbaar vervoer 
  Rhenen heeft een NS-station welke centraal gelegen is. Dit is tevens het eindpunt van de spoorlijn vanuit Veenendaal. De trein vanuit Rhenen brengt u langs Veenendaal Centrum en Veenendaal West, van waar u verder kunt reizen richting Utrecht of Arnhem.
 • Natuur
  Het Militair ereveld Grebbeberg waar in mei 1940 hevig is gestreden tussen de Duitsers en Nederlanders is het startpunt van de rest van alle mooie wandelroutes die Rhenen kent. De Elsterberg, De Thijmse Berg, Prattenburg en de Donderberg zijn een aantal van de landschappen die de natuurliefhebber de ogen zal strelen. Naast al het natuurschoon staat Rhenen vooral ook bekend om het Ouwehands Dierenpark. Vanuit het hele land komen er jaarlijks duizenden bezoekers naar dit mooie dierenpark. Natuurliefhebbers, wandelaars, mountainbikers; jaarlijks trekken de bossen van de Utrechtse Heuvelrug grote aantallen bezoekers. Niet alleen vanuit de omgeving zelf, maar vooral vanuit de provincies. Niet voor niets, dat Rhenen een aantrekkelijke plaats is om je te vestigen en vakantie te vieren. (Bron: Gemeente Rhenen, De Gelderlander)

Neem contact op


Ede- Wageningen

Ede is een groeiende, actieve stad en dat is niet voor niets. Ede is al jaren aan het uitbreiden, vernieuwen, verjongen en hierdoor ontstaat er steeds meer een trek naar deze stad. Ede heeft een goede bereikbaarheid en alle faciliteiten die u van een stad mag verwachten, zijn aanwezig. Zo vindt u hier Hoge school Ede, Ziekenhuis Gelderse Vallei, sportscholen, zwembaden, theater, bioscoop etc. en een actief en bruisend centrum en de bekende jaarlijkse Heide week! Dat geheel in het teken staat van feest voor jong en oud, met optredens van bekende artiesten tot braderieën en optochten.

 • Bereikbaarheid 
  De gemeente is in de Nederlandse provincie Gelderland, te vinden op de westflank van de Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei. De hoofdplaats Ede heeft een hele goede bereikbaarheid. Via de A12 en A30 kunt u uit allerlei richtingen de stad aanrijden.
 • Afstanden
  78 km van Amsterdam
  98 km van Rotterdam
  49 km van Utrecht
  20 km van Arnhem
  60 minuten met auto/trein naar vliegveld Schiphol
 • Openbaar vervoer 
  Gelegen aan de spoorlijn van Utrecht naar Arnhem ligt het NS-station Ede-Wageningen. Het station heeft een goede bereikbaarheid en ook het stallen van uw fiets of auto kunt u hier met gemak doen.
 • Natuur
  Ede kenmerkt zich door een verscheidenheid aan landschappen. Door de situering op de grens van Veluwse stuwwallen vindt men er bossen, heidevelden, en zandverstuivingen. Ede en Bennekom zijn ontstaan op de stuwwalrand, aangezien het hooggelegen gebied kansen bood ter overleving; hoge (droge) heidelandschappen voor schapen, laaggelegen weiden voor het overige vee, met daartussen de gebieden waar akkerbouw plaatsvond. Ede is bij uitstek de stad om te wonen als u in uw vrije tijd houdt van een heerlijke wandeling op de heide of van fietsen of mountainbiken. Natuur te over in deze stad!

Neem contact op