Uw huis verkopen

 

Wat moet ik allemaal uitzoeken voordat ik mijn huis te koop zet? Waar moet ik op letten tijdens een bezichtiging? Wanneer ben ik in onderhandeling? Bij de verkoop van uw woning komen tal van uiteenlopende vragen in u op. Daarom begeleiden wij u van A tot Z bij de verkoop van uw woning, zodat u uiteindelijk met een goed gevoel de deur van uw oude woning achter u sluit!

 

Het verkoopproces

Wat kunt u van ons verwachten in het verkoopproces?

  • Gratis en vrijblijvende waardebepaling;
  • Presentatie van uw woning in verkoopbrochures, flyers en op verschillende woonwebsites( o.a. funda.nl en zonnenbergmakelaardij.nl) aan de hand van professionele foto’s en verkoopteksten;
  • Activiteit en innovatie op het gebied van Social Media. Door het inzetten van de juiste middelen proberen we op allerlei manieren de juiste doelgroep voor uw woning te bereiken;
  • Een verkoopstrategie gebasseerd op uw wensen en onze kijk op de huidige markt;
  • Uitgebreid rondleiden van potentiële kopers;
  • Actieve ondersteuning bij het voeren van onderhandelingen;
  • Opstellen van de koopakte;
  • Eindinspectie op de transportdatum in de woning;
  • Begeleiding eigendomsoverdracht bij de notaris.

Kiest u voor Zonnenberg Makelaardij als verkopend makelaar in Rhenen, Veenendaal of omgeving, dan kiest u voor een makelaar met enthousiasme en passie voor het vak! U kunt van ons een persoonlijke service, jarenlange marktexpertise en ervaring en service op maat in een unieke en exclusieve vorm verwachten!

 

Stille verkoop

Wilt u uw woning verkopen zonder deze in de publiciteit te brengen? Dan kan dat natuurlijk ook! Wij bieden u de unieke service van een ‘stille verkoop’ waarbij uw woning alleen met algemene gegevens gepresenteerd wordt. Heeft u vragen of deze manier van verkopen? Wij helpen u graag verder. Lees hier meer over stille verkoop.

 

Social Media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het is een verzamelnaam voor verschillende media en wordt binnen de makelaardij met name ingezet om het woningaanbod op te presenteren en voor een stukje naamsbekendheid (link building) De pefecte tool dus om een grote doelgroep te bereiken, zonder dat men bewust en/of actief op zoek is naar een woning. Wij zetten Social Media al jaren in en met name onze Facebook en LinkedIn pagina geven een hoge respons af. Maar ook op Instagram zijn wij meer dan actief. Het is onze taak om de perfecte mix te maken tussen deze 3 kanalen. Wij zetten alles op alles voor een doelgericht eindresultaat!


Social Media