Kantoor Rhenen

Kantoor Rhenen

Frederik van de Paltshof 12 3911 LB Rhenen

Aan de voet van de gezellige winkelstraat van het pittoreske stadje Rhenen bevindt zich ons tweede kantoor. Met op donderdag de wekelijkse markt voor de deur ontvangen wij óók hier dagelijks vele passanten, verkopers en potentiele kopers uit zowel Rhenen, Elst en Achterberg als de Betuwe!

Ook hier treft u de warme uitstraling die u van ons gewend bent. Onze huistijl floreert en het is dan ook meteen duidelijk, dat u voor ons kiest. In de mooie etalage met LED-verlichting wordt uw woning met de grootste zorg gepresenteerd. Aan de gevel hangt een folderdispenser waar passanten gratis ons eigen magazine 'Zonnig Wonen', met een greep uit het woningaanbod van Zonnenberg Makelaardij, kunnen meenemen. Het magazine is bij woningzoekenden alom bekend en de oplage is inmiddels opgelopen tot 300 stuks!

Aan parkeerplaatsen is geen gebrek. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Bent u, uw blauwe kaart vergeten? Geen probleem! Deze hebben wij voor u klaarliggen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Kom gerust langs, want ook hier staat er altijd een vers kopje koffie voor u klaar!