Kantoor Rhenen

Kantoor Rhenen

Frederik van de Paltshof 12 3911 LB Rhenen

Aan de voet van de gezellige winkelstraat van het pittoreske stadje Rhenen bevindt zich ons tweede kantoor. Met op donderdag de wekelijkse markt voor de deur ontvangen wij óók hier dagelijks vele passanten, verkopers en potentiele kopers uit zowel Rhenen, Elst en Achterberg als de Betuwe!

Ook hier treft u de warme uitstraling die u van ons gewend bent. Onze huistijl floreert en het is dan ook meteen duidelijk, dat u voor ons kiest. In de mooie etalage met LED-verlichting wordt uw woning met de grootste zorg gepresenteerd. Aan de gevel hangt een folderdispenser waar passanten gratis ons eigen magazine 'Zonnig Wonen', met een greep uit het woningaanbod van Zonnenberg Makelaardij, kunnen meenemen. Het magazine is bij woningzoekenden alom bekend en de oplage is inmiddels opgelopen tot 300 stuks!

Aan parkeerplaatsen is geen gebrek. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Bent u, uw blauwe kaart vergeten? Geen probleem! Deze hebben wij voor u klaarliggen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij ook op zaterdag geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Kom gerust langs, want ook hier staat er altijd een vers kopje koffie voor u klaar!

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Indrukwekkende mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk en met ontzettend veel functies. Krachtig en compleet. Housenet 3 maakt van uw website een bijzonder en onderscheidend instrument. 

Schitterend design.

Housenet 3 biedt een hele serie van baanbrekende en onderscheidende websitedesigns. We hebben zowel de voor als de achterkant compleet opnieuw ontworpen en voorzien van de allernieuwste technologieën. 

We horen graag van u!

Klik op de knop contact om uw gegevens achter te laten, of bel met 026-20 20 116.