Wistik Zonnenberg

Wistik Zonnenberg Gecertificeerd Register Makelaar Taxateur/ eigenaar

 

Binnen Zonnenberg Makelaardij ben ik:
een enthousiaste, gedreven makelaar en ondernemer. 

Wat is er zo leuk aan het werken in de makelaardij?
Mensen adviseren bij één van de belangrijkste beslissingen in het leven met als einddoel het maken van de juiste match, daar ligt echt mijn passie en drijfveer. De constante beweging van de markt, vraagt om te blijven innoveren. Met een goed team dat op elkaar ingespeeld is, zie je na 17 jaar hard werken de resultaten; mensen weten de weg te vinden en kiezen bewust voor ons.

Wat maakt het werken bij Zonnenberg Makelaardij zo leuk? 
Ik ben trots op de resultaten die we met z'n allen neerzetten. Een markt zoals deze, is aan conjuctuur onderhevig en vraagt continue aanpassing, bijsturing, oog voor detail en innovatie. We hebben een team waar we van elkaar op aan kunnen en de drijfveer om het beste eruit te halen bij iedereen een tweede natuur is.

Naast mijn werk:
zit ik graag op de mountainbike en ben ik een echte familieman. Ik ben gek van sport en coach samen met een andere vader het voetbalteam van mijn zoon. Ook bij de hockeyclub kom ik graag om naar de wedstrijden van onze dochter te kijken. 

 

 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Indrukwekkende mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk en met ontzettend veel functies. Krachtig en compleet. Housenet 3 maakt van uw website een bijzonder en onderscheidend instrument. 

Schitterend design.

Housenet 3 biedt een hele serie van baanbrekende en onderscheidende websitedesigns. We hebben zowel de voor als de achterkant compleet opnieuw ontworpen en voorzien van de allernieuwste technologieën. 

We horen graag van u!

Klik op de knop contact om uw gegevens achter te laten, of bel met 026-20 20 116.