Kimberly de Rooi

Kimberly de Rooi Receptie/Binnendienst

 

Binnen Zonnenberg Makelaardij ben ik:
met plezier werkzaam op de binnendienst van ons kantoor in Veenendaal. Ik ben het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Iedereen die ons opbelt, krijgt mij of mijn collega Iris aan de telefoon. Hierbij komen natuurlijk alle secretariële taken kijken, die de makelaardij met zich meebrengt. Van dossiervorming tot aan post- en emailverwerking.  

Wat is er zo leuk aan het werken in de makelaardij?
Dat is toch wel het contact met de klant. Je koopt of verkoopt niet dagelijks een huis. Ik vind het heel fijn de klant te begeleiden/ondersteunen in dit spannende proces.

Wat maakt het werken bij Zonnenberg Makelaardij zo leuk?
Zonnenberg Makelaardij is een vrij jong en enthousiast team en verder heerst er een mega gezellige sfeer. Hiervoor heb ik een aantal jaren in Utrecht in de makelaardij gewerkt. Als echte ‘Veense’ is het fijn om zo dichtbij huis te werken.

Naast het werk:
ga ik graag op vakantie. Houd ik van yoga en gezellig borrelen.

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Indrukwekkende mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk en met ontzettend veel functies. Krachtig en compleet. Housenet 3 maakt van uw website een bijzonder en onderscheidend instrument. 

Schitterend design.

Housenet 3 biedt een hele serie van baanbrekende en onderscheidende websitedesigns. We hebben zowel de voor als de achterkant compleet opnieuw ontworpen en voorzien van de allernieuwste technologieën. 

We horen graag van u!

Klik op de knop contact om uw gegevens achter te laten, of bel met 026-20 20 116.