Gerrit van Doorn

Gerrit van Doorn Allround klusjesman

 

Binnen Zonnenberg Makelaardij ben ik:
allround klusjesman. In de eerste plaats verzorg ik de borden en overleg ik met de makelaars waar en welk type te koop bord geplaatst moet worden bij de woningen die te koop komen. Ook kun je mij regelmatig tegenkomen met flyers, straatmailingen etc. Verder mag ik me overal mee bemoeien, behalve met de verkoop van woningen daar heb ik geen verstand van.

Wat is er zo leuk aan het werken in de makelaardij?
Dat ik elke dag nieuwe mensen ontmoet ieder met een eigen verhaal. Met mijn bordenauto bestrijk ik een groot gebied ook buiten Veenendaal en Rhenen.

Wat maakt het werken bij Zonnenberg Makelaardij zo leuk?
Binnen Zonnenberg heb ik mijn eigen plek en wordt door al mijn collega’s gewaardeerd.

Naast mijn werk:
geniet ik van mijn pensioen en van mijn kinderen en kleinkinderen. Lange wandelingen maken is een leuke hobby die ik graag beoefenen. Ik ben dan ook een trouwe deelnemer van de Nijmeegse Vierdaagse. 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Indrukwekkende mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk en met ontzettend veel functies. Krachtig en compleet. Housenet 3 maakt van uw website een bijzonder en onderscheidend instrument. 

Schitterend design.

Housenet 3 biedt een hele serie van baanbrekende en onderscheidende websitedesigns. We hebben zowel de voor als de achterkant compleet opnieuw ontworpen en voorzien van de allernieuwste technologieën. 

We horen graag van u!

Klik op de knop contact om uw gegevens achter te laten, of bel met 026-20 20 116.