Gerben Keuning

Gerben Keuning Kandidaat Makelaar Wonen

In 1998 ben ik in de makelaardij in Ede begonnen als commercieel medewerker.

Na vier jaar in loondienst werkzaam te zijn geweest als makelaar heb ik in 2002 de stap gemaakt om als zelfstandig ondernemer in de makelaardij te starten in Ede. Na zeven jaar heb ik een switch gemaakt naar de gehandicapten zorg omdat hier mijn hart lag. Ik heb vervolgens tien jaar lang met heel veel plezier gewerkt als zorg coördinator. Een prachtig vak met prachtige mensen! 

Het beroep makelaar heeft me echter al die tijd ook niet losgelaten wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een come back dit jaar in de makelaardij bij kantoor Zonnenberg. Hier ben ik terecht gekomen in een erg fijn en hecht team van professionals die hart voor de zaak en, heel belangrijk, hart voor de klant hebben.

Gezien mijn arbeidsverleden kan ik wel stellen dat ik een mensen mens ben en ga voor de relatie. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mensen die we dagelijks tegenkomen tijdens onze bezichtigingen. Dit staat voor mij op nummer 1. Daarnaast geniet ik ervan wanneer we twee partijen bij elkander brengen rondom koop. Zeer bevredigend om zowel kopers als verkopers blij te kunnen maken met een deal. 

Terugkijkend op mijn werkzame jaren tot heden kan ik stellen dat ik nu op mijn plaats ben bij Zonnenberg makelaardij en me als een vis in het water voel.

Een vriendelijke groet,

Hopelijk tot snel! 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Indrukwekkende mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk en met ontzettend veel functies. Krachtig en compleet. Housenet 3 maakt van uw website een bijzonder en onderscheidend instrument. 

Schitterend design.

Housenet 3 biedt een hele serie van baanbrekende en onderscheidende websitedesigns. We hebben zowel de voor als de achterkant compleet opnieuw ontworpen en voorzien van de allernieuwste technologieën. 

We horen graag van u!

Klik op de knop contact om uw gegevens achter te laten, of bel met 026-20 20 116.