Gerben Keuning

Gerben Keuning Kandidaat Makelaar Wonen

 

Binnen Zonnenberg Makelaardij ben ik:
één van de vier makelaars.

Wat is er zo leuk aan het werken in de makelaardij?
Gezien mijn arbeidsverleden kan ik wel stellen dat ik een mensenmens ben en ga voor de relatie. Ik ben oprecht geïnteresseerd in onze opdrachtgevers en mensen die we dagelijks tegenkomen tijdens bezichtigingen. Dit staat voor mij op nummer 1. Daarnaast geniet ik ervan wanneer we twee partijen bij elkaar brengen voor een koop of aankoop en blij kunnen maken met een deal. 

Begonnen in 1998 bij een makelaardij in Ede als commercieel medewerker, heb ik na vier jaar daar werkzaam te zijn geweest als makelaar, in 2002 de stap gemaakt om als zelfstandig ondernemer in de makelaardij verder te gaan. Na zeven jaar heb ik een switch gemaakt naar de gehandicapten zorg, omdat hier mijn hart lag. Ik heb vervolgens tien jaar lang met heel veel plezier gewerkt als zorgcoördinator. Een prachtig vak met prachtige mensen! Het beroep makelaar heeft me echter al die tijd ook niet losgelaten wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een come back dit jaar in de makelaardij bij Zonnenberg Makelaardij.

Wat maakt werken bij Zonnenberg Makelaardij zo leuk?
Ik ben hier terechtgekomen in een erg fijn en hecht team van professionals die hart voor de zaak en, heel belangrijk, hart voor de klant hebben. Ik voel me hier als een vis in het water.

Naast mijn werk:
Ben ik echtgenoot, trotse vader en ben ik graag sportief bezig.

 

Ongekend flexibel

De meest flexibele makelaar  in  Arnhem

Vriendelijk, flexibel en resultaatgericht. U bent in goede handen. We maken de verkoop van uw huis een geweldige ervaring, en de zoektocht naar een nieuwe woning een feest.

FUNDAmenteel beter.

Housenet 3 brengt websites van makelaars naar een tot op heden onbereikbaar niveau. Alle mogelijkheden van een groot woonportaal in uw eigen website. 

Zelfs naar Google ‘s maatstaven indrukwekkend.

De zoekmachine prestaties zijn ongekend en u beheert het allemaal zelf, zonder dat dit ten koste gaat van gebruikersgemak. 

Ongekend flexibel, ongeëvenaard creatief.

Bedenk de allermooiste manier om uw aanbod te laten zien, en doe die keer acht. Indrukwekkende, scherm vullende zoekresultatenpagina’s en detailpagina’s, in 8 variaties. 

Indrukwekkende mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk en met ontzettend veel functies. Krachtig en compleet. Housenet 3 maakt van uw website een bijzonder en onderscheidend instrument. 

Schitterend design.

Housenet 3 biedt een hele serie van baanbrekende en onderscheidende websitedesigns. We hebben zowel de voor als de achterkant compleet opnieuw ontworpen en voorzien van de allernieuwste technologieën. 

We horen graag van u!

Klik op de knop contact om uw gegevens achter te laten, of bel met 026-20 20 116.